088 607 94 19

ремонт на покриви софия

Ремонт на покриви в Софийска област …

и цяла България

 

И колкото повече здравословни начини откриваме да приемем, ремонт на покриви софия изразим и отприщим своите чувства, толкова повече сме способни да приемем чувствата на околните, без да ги осъждаме. Спомням си как веднъж, когато бях на двадесет и няколко години, имах едно наистина разширяващо съзнанието преживяване. Седях си у дома в доста съзерцателно разположение и изведнъж открих, че си мисля за най-ужасните престъпници и техните деяния, случили се в историята на човечеството. Тогава осъзнах, че вътре в мен се крие възможността за всякакви форми на доброто и злото. Съзнавах, че съм изпитвала ярост, омраза, завист, алчност, егоизъм, тесногръдие – страх от непознатото „Друго“, и всичко останало, което наричаме „отрицателни“ чувства и емоции, способни да предизвикат разрушителни действия. Знаех още и че съм изпитвала състрадание, великодушие, безкористие, обич и всичко друго, наречено от нас „положителни“ чув­ства, способни да ни подтикнат към творчески и съзидателни действия. В този момент престанах да съдя останалите човешки същества. С това не искам да кажа, че подкрепям насилствените действия, а по-скоро че не бих могла да се поставя по-високо или по-ниско от всеки друг, съзнавайки, че всички сме хора. Това „аха!“ което ме осени, бе идеята да не осъждам емоциите, а да се науча да ги канализирам по здравословен начин и сама да избирам какви действия искам да предприема в света, с възможно най-голямата съзнателност, отговорност и любов, които мога да събера в себе си във всеки един миг.

Открих още и че, съдейки другите, често чувството, стоящо в основата на това отношение, е всъщност някакъв вид вътрешна болка. Много често, когато станем критични, това е, защото се чувстваме уязвими или безпомощни, и вместо да преживеем тези чувства, се опитваме да компенсираме, като ги проектираме навън. Например, ако при шофиране на автомобила укорим някого за това, че ни е пресякъл пътя и се е вмъкнал пред нас в натовареното улично движение, често първичното чувство е страх: действията на този човек са можели да ни наранят. Но вместо да осъзнаем страха и безсилието, ние се ядосваме на шофьора и го критикуваме, наричайки го „тъпак“ и „грубиян“. Ето защо, част от пътя на собственото изцеление е да станем по-съзнателни по отношение на себе си, да постигнем по-голям контакт със собствените си спотаени чувства, а после да поемем отговорността за тях и да ги освободим правилно, без осъждане.

Пати Конклин има интересно виждане за описаното по-горе в ремонт на покриви софия два параграфа преживяване, определено като „разширяващо съзнанието“. Един ден с нея разговаряхме за тунела от светлина, виждан от много хора по време на състояния, близки до смъртта. Нейното мнение беше, че минаването през тунела не е истинско преживяване на излизане от тялото, а по-скоро пътуване през вътрешното царство на сърцето към светлината в края на тунела, която е истинската същност на сърцето. Нейната позиция по този въпрос е, че за да стигнем до светлината – а за предпочитане е това да се случи, докато все още имаме много живот пред себе си, вместо да чакаме неговия край – трябва да сме готови да предприемем пътуването през тунела ремонт на покриви софия на сърцето си. По време на своето пътешествие имаме нужда да погледнем, а после да прегърнем с любов и състрадание всяка една „неприемлива“ емоция или чувство вътре в нас.

Някои наричат това пътуване „тъмната нощ на душата“, тъй като, сблъсквайки се със сенките в тунела, често е трудно да видиш светлината. Тези сенки ни изглеждат като чудовища и демони, и първоначалният ни импулс може да е да избягаме от тях. Ала също както жабата се превърнала в принцеса от една целувка, така и вътрешните ни чудовища могат да бъдат превърнати във великолепни учители, като ги прегърнем с любов. И след като сторим това с всяко едно от тях, ще стигнем до сърцето от светлина в края на тунела и отново ще се почувстваме свързани с Бога, ремонт на покриви софия с Любовта.

Тъй като мнозина от нас носят в себе си неизразена, потисната емоционална болка от миналото и този така излишен багаж тежи на сърцето, тялото и духа ни, би било огромно облекчение периодично да отделяме някакво време, за да освободим колкото може по-голяма част от това бреме. Не е необходимо да се заемем с изчистването на всичко в „тунела“ наведнъж. Можем да го сторим и на по-малки и лесни за справяне порции. В Завръщането на Духа описах един метод, наречен „рязане на въжетата“ който може да ни помогне в това. Този метод е бил полезен на много хора със задръстени емоционални енергии, свързани с разни личности от миналото им – особено роднини, бивши интимни ремонт на покриви софия партньори или сексуални насилници. Приканвам ви да използвате този метод за собственото си излекуване.

Съществуват ред други похвати, които могат да ни помогнат да се освободим от миналото. Една моя приятелка прави следното при всеки сутрешен душ: изправена под водната струя, тя заявява гласно, че освобождава всичко негативно от миналото си и приема своето изцеление. Някои хора написват на листчета хартия всичко онова, от което искат да се освободят, а после изгарят листчетата ремонт на покриви софия в огъня. Символичните ритуали имат реална въздействаща сила. Можете да създадете свой собствен метод за освобождение или да използвате методите на други хора.

Един такъв метод съм възприела от Пати Конклин. Тя щедро го сподели в своя уебсайт, а аз го взех и леко го приспособих в мой стил. Целта на упражнението е да се освободи всичко негативно – включвайки в това число чувствата и емоциите – от нашето минало, на клетъчно и ДНК-ниво в телата ни, ремонт на покриви софия включително и склонността към определени физически заболявания, наследени от родителите.

Ето основните стъпки на упражнението.

Затворете очи. Представете си и почувствайте себе си как слизате бавно по мраморни стълби. Щом стигнете най- долното стъпало, ще видите пред себе си дълъг коридор с врати от двете му страни. Всяка врата представя една година от живота ви (а аз прибавих и една врата за деветте месеца, прекарани в утробата на майка ми), а вратата, ремонт на покриви софия отговаряща на първата година, е най-близката до вас.

Отидете до тази първа врата и я отворете. Щом го направите, започнете да чистите стаята, докато стане съвсем празна. Използвайте, каквито искате почистващи „уреди“ и „приспособления“! Не е необходимо да си спомните какво се е случило през тази година. Просто изчистете всичко, което намерите вътре (то може да изглежда като купчина нечистотии или отпадъци, или каквото и да е), а после затворете вратата след себе си със съзнанието, че сте пречистили и освободили всичко негативно от този период от живота си, В зависимост от енергийното си ниво, можете да изчиствате по ремонт на покриви софия повече от една стая на сеанс. Щом приключите, изкачете догоре мраморните стълби и се върнете към настоящата действителност. Когато се почувствате готови за следващия сеанс, просто се върнете долу и влезте в следващата поред стая. Накрая ще бъдете пречистени от всички вредни и застояли енергии на миналото. Надяваме се, че от този ден нататък ще освобождавате болката още в момента на появяването й, но в случай че не го правите, в края на годината извършете още едно „почистване на дома“ от всичко, което се е натрупало през това време ремонт на покриви софия.

Добавих малко от себе си към този похват. Когато започнах тази практика, методично изсипвах с лопата боклука в една количка, която след това изтиквах вън от стаята, почиствана в момента. Това поглъщаше доста време. Затова изобретих огромна свръхмощна почистваща машина, с дълга тръба, която просто изсмукваше всичко. Но част от боклука беше на големи парчета, затова измислих една трошачка, която първо изпращах да стрива всичко на прах, а после изсмуквах праха с другата машина. После, след още няколко сеанса, ремонт на покриви софия реших, че цялата тази прахова материя може да бъде използвана за добро. Затова прибавих още една тръба от другата страна на прахосмукачката. Тази тръба излизаше от стаята, отиваше до края на коридора и излизаше навън чак до една градина, където прахообразната смес се използваше като тор за нов живот – много, много цветя и други прекрасни растения. И накрая, когато стаята станеше съвсем чиста, добавях към целия процес една благословия, оставяйки шепа ароматни листенца от роза по средата на пода. Това не бе просто благословия, а един вид ремонт на покриви софия благодарност за всичко, научено през тази година от живота ми, независимо дали чрез болка или по-радостни преживявания. Едва след това затварях вратата и се отправях към следващата стая.

Това допълнение (използването на прахообразната смет за наторяване и благославянето на стаята на финала) имаше символично значение за мен. Доброто, красотата и благословението могат да дойдат от всичко, което ни се случва ремонт на покриви софия в живота – дори от онова, което в момента може да ни изглежда емоционално, психически или физически травмиращо. Защото всички преживявания са част от пътя и уроците на душата.

Писателката Каролайн Мис, практикуваща интуитивна медицинска диагностика, дава още една гледна точка, мотивираща практикуването на подобни упражнения. Тя обяснява, че изцелението невинаги означава „…че физическото тяло ще се освободи ремонт на покриви софия от дадена болест. Изцелението може да значи още и че духът на този човек се е освободил от дълго подхранвани страхове и негативни мисли към себе си или другите“.